skip to Main Content

Detox en Mir is een onderdeel van Sapvasten in de Algarve. Naast het begeleiden en organiseren van mijn Detox Vakanties in de Algarve begeleid ik hier in Nederland ook cliënten die aan hun gezondheid willen werken.

Detox en Mir  is een praktijk voor orthomoleculaire voeding en suppletie advies. Dit betekent dat voeding geheel centraal staat. Met goede voeding zijn veel gezondheidsklachten te voorkomen, te verminderen, of zelfs op te lossen. Vaak zijn ook supplementen noodzakelijk ter ondersteuning..

Naast voeding en Suppletie advies is er ook aandacht voor de Balans. Kortom er wordt gewerkt het gehele genezingsproces (weer) in gang te gaan zetten. Het uitgangspunt bij het advies en de begeleiding van Detox & Mir is het zelf herstellend vermogen van ons lichaam (weer) in gang zetten. Overigens ik ga niet op de stoel van de specialist zitten.

Hoe gaan we aan van start ?

Aan de hand van een Anamnese worden de klachten in beeld gebracht. Aandacht bij de anamnese is o.a natuurlijk het huidige voedingspatroon, mentale, emotionele en genetische aspecten, oorzaak van de klachten (voor zover na te gaan). Aandacht voor de 4 Bronnen van Vitaliteit; Fysiek, Mentaal, Sociaal en Inspiratie of te wel het totale welbevinden.

Hoe gaan we aan de slag ?

Aan de hand van de Intake en de anamnese wordt de hulp en begeleidingsvraag in kaart gebracht en zal er een advies / begeleidingsplan worden opgesteld. In de praktijk is dit voor minimaal  een week tot maximaal 3 maanden.

Kosten

  • Intake 1,5 uur;  € 85,00  (inclusief plan van aanpak )

Na de intake ontvang je een persoonlijk plan van aanpak en gaan je aan de slag.

  • Vervolgafspraak (max 1.00 uur) € 35,00 Euro

Waar?

Bij mij thuis of bij jouw aan de keukentafel.. “De beste dokter staat tenslotte in de keuken“ (Chinees gezegde) .

Gemeente Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Rijnwoude en Kaag en Braassem reken ik geen extra (reis) kosten. Buiten deze gemeente € 0,20 per km.

Maak vrijblijvend een afspraak via het contact formulier en ontdek waarom vermoeidheid, gewichtstoename, huid aandoeningen en vele andere vage klachten en ziektes vaak beginnen in de darmen. En nog belangrijker hoe we dit op een natuurlijke wijze kunt behandelen / oplossen of wanneer dit niet lukt in ieder geval wat kunnen verminderen.

Back To Top