skip to Main Content

Zorgeloos nazomeren in de Algarve?

Ik krijg nu regelmatig de vraag; “Mirjam hoe kijk je er tegen aan nu een aantal landen om ons heen op oranje gaan? Gaan de Detox Vakanties door die gepland staan voor september / oktober?”

Allemaal heel begrijpelijk natuurlijk met aanhoudende onduidelijkheden en onzekerheden. Op dit moment zeg ik voluit “Ja”, en daarbij, in de Algarve komen er nauwelijks besmettingen bij. Sapvasten in de Algarve is kleinschalig met maximaal 5 gasten, er is voldoende ruimte voor de activiteiten, eetmomenten, eigen badkamer en toilet enz.

Wij volgen de regels die opgelegd zijn door de overheid nauwkeurig op; Nog meer aandacht voor de hygiëne, mondmaskers tijdens behandelingen, voldoende afstand tijdens activiteiten, eet / drink momenten, alleen of met z’n tweeën in de sauna, alle ruimte in de tuin rondom het zwembad en alle kamers hebben een eigen balkon/terras. Kortom Villa Chara in de Algarve is de uitgelezen plek om te vertoeven (gezonde voeding, beweging, schone lucht, zon en goede zorgen)..

Wanneer je nog twijfelt neem dan gerust contact met mij op.. Of (wat we natuurlijk niet hopen), mocht je toch moeten annuleren i.v.m. een negatief reisadvies kan je kosteloos je vakantie uitstellen naar volgend jaar… Voor overige redenen om te annuleren gelden de regels zoals ze staan vermeld op onze website (zie Data & Prijzen).

Stel je toch liever je Detox Vakantie uit naar het voorjaar? De vliegtickets  voor zomer 2021 zijn vanaf NU beschikbaar! Check het op transavia.com/zomer, boek nu en profiteer van de laagste prijzen.. Echt de moeite waard om even te kijken en alvast te boeken…

Tot ziens in Villa Chara!

Back To Top