skip to Main Content

ALPHEN AAN DE RIJN –  Afvallen, minder eten, meer bewegen, gezonder leven: we weten dat het goed voor ons is, maar in de praktijk blijkt het veel lastiger te zijn. Het wordt een stuk gemakkelijker als je in een mooie omgeving verblijft. Een weekje detoxen in de Portugese Algarve zorgt ervoor dat je je weer als herboren voelt.

Sinds 2015 organiseert Mirjam Borst uit Alpen aan de Rijn Detox vakanties in het zuiden van Portugal. Deelnemers verblijven in een luxueuze en comfortabele villa in de Algarve, dichtbij zee. Het milde klimaat, de gezonde (zee)lucht en het prettige verblijf maken een week detoxen (ontgiften) een stuk gemakkelijker.

Sapvasten / Detoxen is een manier om je lichaam te reinigen. Je ontgift je lichaam door een periode niet te eten en alleen sap, water en thee te drinken. Je lichaam krijgt daardoor een grondige schoonmaakbeurt. Tijdens het sapvasten eet je dus niet, drink je veel én kom je regelmatig in beweging. Lichaamsbeweging is noodzakelijk om het ontgiftingsproces te stimuleren en de afvalstoffen af te voeren. Daarom staat er elke dag iets actiefs op het programma: wandelen, zwemmen/aquajoggen en ochtendstretch/yoga Liefhebbers kunnen gebruik maken van de sauna of zich laten masseren. Ook die activiteiten dragen bij aan het afvoeren van toxische stoffen.

Je voelt je na zo’n detoxvakantie als herboren en je bent ook nog een paar pondjes kwijt. Detoxen zorgt voor een goede opfrisbeurt van lichaam en geest én zorgt ervoor dat je de uitdagingen die bij een gezonder leefpatroon horen, beter aan kunt.

Het team van Sapvasten in Algarve staat onder leiding van Orthomoleculair Detoxconsulent Mirjam Borst. Ook een sapspecialist, masseur en pedicure maken deel uit het team. In 2017 worden er in maart, april, juni, september en oktober sapvastweken georganiseerd. Sapvasten in de Algarve is kleinschalig, per week kunnen er maximaal zes personen deelnemen. Meer informatie: www.sapvastenindealgarve.nl.

Back To Top