skip to Main Content

INHOUDELIJK

Wat is het verschil tussen sapvasten en mildvasten?
Bij sapvasten eet je geen vast voedsel, je drinkt alleen sap, water, thee en soep. Bij mildvasten krijg je drie keer per dag een uitgebalanceerde maaltijd.

Heb je honger tijdens het vasten?
Natuurlijk rammelt je maag wel eens, maar echt honger krijg je niet. Je start ook niet in een keer met vasten.  Er gaat een week voorbereiding aan vooraf, zodat je lichaam en geest al een beetje zijn ingesteld op een week vasten.

Is er een verplicht programma?
We bieden een licht activiteitenprogramma aan met yoga en wandelen. Je bent geheel vrij om daar aan mee te doen. Niks moet bij Sapvasten in de Algarve.

 

PRAKTISCH

Hoe groot is de groep?
We werken bij Sapvasten in de Algarve uitsluitend met kleine groepen, maximaal 8 personen. De gemiddelde groepsgrootte is 5 personen. Zo kunnen we iedereen individuele aandacht geven.

Heb je een kamer voor jezelf?
De villa van Sapvasten in de Algarve heeft vier slaapkamers, voorzien van twee eenpersoonsbedden (90 x 210 cm). Elke slaapkamer heeft eigen sanitair. Je kunt alleen of met z’n tweeën op een kamer verblijven.

Wat is er te doen in en rondom de villa?
De villa heeft een zwembad en een sauna. In de woonkamer staat een tv en cd-speler en er ligt allerlei lectuur. Ook is er een fiets tot je beschikking, waarmee je de omgeving kunt verkennen. Maar dat kan natuurlijk ook wandelend: de fraaie kust van het zuiden van Portugal is slecht twintig minuten lopen.

Back To Top