skip to Main Content

Ervaringen van gasten die deelgenomen hebben aan Sapvasten in de Algarve.

Oktober 2020

Lieve Mirjam,

Wat ben ik blij dat ik hier een week kon zijn in deze rare tijd waar we momenteel in leven. Het voorjaar kon niet doorgaan maar wat fijn dat jij het verplaatste naar het najaar. Weer een heerlijke relaxte Mildvast week en wat ik zo leuk vind, is dat er steeds weer nieuwe gerechten op tafel staan. En het was allemaal weer zo lekker. En wat een fijne uitbreiding dat je beneden kunt sporten en de lymfedrainage een goede aanvulling op deze week. Natuurlijk genoten van de lichaam en gezichtsbehandelingen van Debbie, goed om haar weer hier te zien. Ik ga weer heerlijk uitgerust en een paar kilo lichter terug naar huis. Dank je wel en tot de volgende keer!

Veel liefs, Daan

Oktober 2020

Lieve Mirjam,

Niet kunnen bedenken dat dit zo’n geweldige week zou worden. Relaxen, bewegen, gezellig met elkaar ‘eten’, een totale verrassing allemaal! Je gezelligheid en kookkunst, de massages, ochtend stretch en de zon maakte de 1e week van oktober compleet!

Ontzettend bedankt!

Liefs Marian,

Oktober 2020

Lieve Mirjam,

Na de uitgestelde Detoxweek toch nog een weekje ‘Sappen’ bij jou. Ongelofelijk relaxed en uitgerust weer naar huis. Fijne… nee geweldige massages door Debbie, wat is ook zij een lief zacht mens. Van jouw sap-en kookkunsten weer genoten en je spontaniteit en vrolijkheid zijn aanstekelijk Heel veel dank weer voor deze prachtige week!

Liefs Marja,

Oktober 2020

Lieve Mirjam,

Wat een heerlijke, harmonieuze en relaxte week was het. Ik heb weer genoten van alles!

Dank voor al je zorgzame en liefdevolle zorgen!

Tot de volgende keer,

Liefs Mirjam

September 2020

Lieve Mirjam,
Deze week was ik hier alweer voor de derde keen; een heerlijke reset voor mijn lijf.
Een paar dagen niet zorgen, en vitamine D van de zon. Na sapvasten, Na sapvasten, 11 daagse nu mildvasten. Heerlijk gegeten, gezellig gezelschap, heerlijke massages van zowel Carina als Debbie. Lekker veel gesport en goede voeding.. Ik hoop zo dat ik het vast kan houden!
Dank je wel voor je gezelligheid en warmte. Je bent een mooi mens !
Liefs Gea

September 2020

Lieve Tante Mirjam,
Ik vond het een geweldige week. Ik vond het best spannend om hieraan te beginnen, maar ik vond het uiteindelijk heel fijn. Ik ben goed tot rust gekomen en het was een super leuke groep. Super bedankt voor het lekkere eten, gastvrijheid, luisterend oor en wandelgids.
En natuurlijk de goede adviezen als detoxcoach.
Superfijn om even ook wat Quality Time gehad te hebben met mijn lieve tante.
Hopelijk tot snel en ik wil zeker terug komen.
Groetjes je liefste nichtje Simone..

Back To Top