skip to Main Content

Lieve gasten,

Wat zijn we toch in een bizarre situatie terecht gekomen…

In verband met de coronacrisis en in vervolg op de richtlijnen van het RIVM om tot 6 april de sociale contacten zoveel mogelijk te beperken, hebben wij besloten om alle Detox Vakanties t/m april te annuleren.

De gasten die in maart en april hebben geboekt ben ik mee in overleg om de vakantie te verplaatsen naar een later tijdstip ( juni, september, oktober). Je kunt je vlucht (naar dezelfde bestemming FARO) zonder wijzigingskosten omboeken (tot 23 april) naar uiterlijk eind oktober. Is je nieuwe ticket duurder dan je oorspronkelijke ticket, dan betaal je wel het prijsverschil tussen deze tickets. Zie hiervoor op de website van Transavia www.transavia.nl

Ik zelf vlieg vrijdag 20 maart weer naar Nederland terug.. Ik hoop vanaf begin mei mijn activiteiten weer op te pakken en jullie weer te mogen verwelkomen in Villa Chara.

Nog even samengevat, mocht je geboekte Detox Vakantie niet door kunnen gaan i.v.m. de Coranacrisis kan je deze kosteloos verzetten naar een later tijdstip dit jaar…

Voor meer info / weken die nog te boeken zijn zie onze Data & Prijzen.

Mochten er nog vragen zijn kan je natuurlijk altijd bellen / whatsappen / mailen. Ik ga mijn best doen om voor ieder een alternatief te zoeken! Ik wens ieder heel veel goeds en wijsheid de komende tijd en probeer in deze roerige tijden ook je rust te pakken….

Heel veel Liefs, Mirjam

Back To Top