skip to Main Content

Sapvasten in de Algarve wordt begeleid door een professioneel team onder leiding van Mirjam Borst. Elk teamlid heeft haar eigen expertise en draagt haar steentje bij aan de complete invulling van het detoxprogramma.

Mirjam Borst

Het team van Sapvasten in Algarve staat geheel onder leiding van Mirjam Borst. Zij is verpleegkundige, coach en ervaren ‘sapvaster’. Ze volgde de opleiding Sapvastspecialist bij Rustic Complementair Gezondheidscentrum en de cursus Detoxcoach bij Jacqueline van Lieshout. Bij de Ortho Healt Foundation heeft ze de opleiding Orthomoleculair Detoxconsulent gevolgd en Orthomoleculair Voedingsadviseur. Mirjam volgt diverse bijscholing en kennisbijeenkomsten bij de Ortho Healt Foundation. Onder andere; Behandelprotocollen; Insulineresistentie omkeerbaar, Behandelprotocollen; Spijsvertering Maag Lever Darmen. Schildklier problematiek. Maakt gebruik van de Supplementen van Vitakruid, zet deze ook in tijdens de Detox vakanties / Detox programma.

carina-masseuse

Carina Estácio

Carina is gediplomeerd massagetherapeut en werkt als zelfstandig masseuse vanuit een strandtent in de Algarve. Ze beoefend onder andere de Hot Stone en Reflexologie massage.

Ulrike van de Berg

Ulrike is gediplomeerd pedicure. Naast de normale en medische voetverzorging biedt ze onder meer energetische voetmassages, manicure en hand- en voetwellnessmassages aan.

Ellen van Dijk

Ellen bereidt iedere ochtend de verse sappen. Deze Nederlandse sapspecialist woont al ruim dertig jaar in de Algarve. Naast de heerlijkste sappen maken, kan Ellen ook veel vertellen over de omgeving en over het leven in Portugal.

Back To Top