skip to Main Content

We zijn alweer ruim 8 weken verder in de tijd en het corona virus is nog steeds onder ons. Met onze gasten is in goed overleg een nieuwe datum gekozen om alsnog te kunnen genieten van de Detox vakanties die dit voor jaar gecanceld zijn i.v.m. het virus.

De laatste cijfers vanuit Portugal zijn hoopgevend en in de Algarve zijn de maatregelen al meer versoepeld. Hier in Nederland gaan we ook langzaam over naar iets meer versoepeling van de Corona-maatregelen en komt het ‘gewone leven’ weer een klein beetje op gang. Toch is het van belang dat we voorzichtig blijven en geen overhaaste stappen nemen.

Ik krijg nu geregeld de vraag of de Detox vakanties voor komend najaar door kunnen gaan. Ik kan hier helaas nog helemaal niets met zekerheid over zeggen. We zijn natuurlijk afhankelijk van wanneer de luchtvaart weer op gang komt en de grenzen weer open gaan. Wat ik wél zeker weet, is dat Villa Chara dé uitgelezen plek is om te vertoeven. Met voor iedereen voldoende ruimte in en om de villa; het voordeel van kleinschaligheid. Kortom, geduld.. en er met z’n allen de schouders onder zetten om het virus onder controle te krijgen.

Kamer reserveren

Wat ik wel kan doen is een kamer onder voorbehoud voor je reserveren. Je krijgt pas een officiële bevestiging en factuur wanneer het zeker is dat het door kan gaan. Kijk voor beschikbaarheid voor dit najaar bij Data & Prijzen. Ook de beschikbaarheid voor het voorjaar van 2021 is daar te lezen.

Heb je vragen? Neem dan gerust even contact op! Ik wens iedereen heel veel goeds en succes de komende tijd. Blijf in beweging en blijf gezond!

Heel veel liefs,
Mirjam

Back To Top