skip to Main Content

Lieve gasten,

Wat had ik graag met wat vrolijker nieuws willen komen, maar helaas.. We leven nog steeds in een bizarre onzekere tijd.

Gezien de huidige ontwikkelingen rondom COVID-19; negatief reis advies van de overheid tot eind maart, Portugal in lockdown, hebben wij besloten de geplande Detox Vakanties van 2 april t/m 9 april en de week van 10 april t/m 17 april te annuleren.  De gasten die voor deze week hebben geboekt ben ik mee in overleg om de vakantie te verplaatsen naar een later tijdstip.

Wij kiezen er voor om flexibel onze gasten tegemoet te komen. Mocht je je geboekte Detox Vakantie moeten verzetten vanwege COVID-19 / Negatief reisadvies? Dan kun je deze kosteloos uitstellen naar het najaar 2021.

Voor overige redenen om te annuleren gelden de regels zoals ze staan vermeld op onze website. Ik hoop half april mijn gasten weer te mogen ontvangen in Villa Chara, maar ook dit is en blijft nog onzeker. Ik houd hierover contact met mijn gasten.

Mocht je in mei / juni willen komen kan ik onder voorbehoud een kamer voor je reserveren. Wat ik je wel wil aanraden een flexibel vliegticket te boeken of te wachten met een vliegticket boeken tot het zeker is dat je Detox Vakantie door kan gaan. Dit zelfde geldt voor de geplande Detox Vakanties in het najaar.

Wanneer je nog twijfelt of overige vragen hebt neem dan gerust contact met mij op.

Ik wens iedereen heel veel wijsheid, rust en goede gezondheid toe.. En laten we gauw hopen op betere tijden in vrijheid.

Lieve groet,
Mirjam

Back To Top