skip to Main Content

Hoewel ik er van overtuigd ben dat Villa Chara dé uitgelezen plek is om nu te vertoeven (gezonde voeding, beweging, schone lucht, zon en goede zorgen), heb ik een week geleden het besluit moeten nemen de Detox Vakanties te annuleren tot eind maart..

Gezien de ontwikkelingen, strengere maatregelen vanuit de overheid en de onzekerheden in de luchtvaart blijft het daar niet bij. Ik heb deze week ook de weken tot eind mei gecanceld. Ik ben met mijn gasten in overleg de geboekte vakantie te verplaatsen naar een later tijdstip ( september, oktober of naar volgend voorjaar).

Hartverwarmend hoe mijn gasten met mij mee leven in deze zo bizarre en onzekere periode.

Of de geplande weken in juni wel doorgaan kan ik op dit moment nog niet zeggen. Ik houd hierover contact met mijn gasten en zal hier spoedig een besluit over nemen.

Voor meer info en een overzicht van de weken die nog te boeken zijn zie onze Data & Prijzen. De beschikbaarheid voor het Voorjaar 2021 volgt spoedig!

Mochten er nog vragen zijn kan je natuurlijk altijd contact opnemen. Ik ga mijn best doen om voor ieder een alternatief te zoeken…

Ik wens ieder heel veel goeds en wijsheid de komende tijd.
Blijf in beweging en blijf gezond!

Heel veel Liefs, Mirjam

Back To Top